Gargantua

Bucuria de a savura frânturi din gastronomia lumii

Încă de la deschiderea primului restaurant Gargantua din parcul Grădina Icoanei, oaspeții noștri s-au bucurat de fiecare dată de atmosfera boemă a unui bistro de inspirație franceză localizat în inima Bucureștiului.

De la citatele în franceza veche de pe oglinda restaurantului și până la preparatele pregătite minuțios in house, Gargantua exprimă stilul de viață specific parizian. Însuși numele este inspirat de celebrul personaj al lui Rabelais, mereu însetat, înfometat și dornic de a cunoaște plăcerile vieții departe de orice constrângeri.

Meniul Gargantua, indiferent de locație, este adaptat clienților de orice vârstă, indiferent de venit sau de preferințele culinare. Preparatele sunt creațiile maestrului Lucian Horotan și îmbină gastronomia franceză cu cea mediteraneană și chiar asiatică. În meniul Gargantua veți descoperi mereu preparate noi, astfel încât experiența culinară să fie una inedită în orice moment al zilei.

De asemenea, la Gargantua Anniversaire, puteți organiza petreceri și evenimente de care să vă aminti mereu cu drag și vă așteptăm și la Gargantua D’Oro, restaurantul nostru din zona Dorobanți, pentru a încerca cel mai bun sushi, preparat chiar de un bucătar din Japonia.